Recepty
Cheesecake (1)
Sezónní tipy (1)
Deserty (10)
Bezmasé pokrmy (3)
Saláty (0)
Pokrmy s masem (10)
Tagliatele s hříbkovou omáčkou

Tagliatele s hříbkovou omáčkou


Počet porcí: 4
Náročnost: rychlé a jednoduché
Doba přípravy: 15 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

400 g tagliatele
40 g sušených rajčat (bez oleje)
50 g rukoly
1 cibule (posekaná na jemné kostičky)
1 čajová lžička oleje
200 ml mléka
350 g Philadelphia Balance houbová směs s hříbky (Philadelphia Pilzmischung mit Steinpilz Balance)

PŘÍPRAVA

1. Tagliatele uvaříme podle návodu. Sušená rajčata spaříme vařící vodou, poté nakrájíme na proužky. Rukolu očistíme a pokrájíme.
2. Cibuli opečeme v horkém oleji a následně zalijeme mlékem. Při mírné teplotě a za stálého míchání necháme v mléce rozpustit Philadelphii.
3. Talíř obložíme rukolou a sušenými rajčaty, na ně dáme tagliatele a podáváme s hříbkovou omáčkou Philadelphia.

Výživové hodnoty jedné porce: cca 2337 kJ / 558 kcal, E 23 g, F 16 g, KH 81 g