Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 30 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
300 g širokých nudlí
1 polévková lžíce oleje
8 vepřových medailónků (à cca 50 g)
1 cibule (nakrájená na kostičky)
250 ml zeleninového vývaru
175 g Philadelphia Doppelrahmstufe
1 čajová lžička celého pepře (např. růžového, zeleného nebo černého)
PŘÍPRAVA
1. Troubu předehřejeme na 70 ˚C (oběhový vzduch), široké nudle uvaříme podle návodu, poté udržujeme teplé.
2. Na pánvi rozpálíme olej a opečeme v něm vepřové medailónky, dokud uprostřed nejsou ještě trochu růžové. Medailónky vyjmeme z pánve, zabalíme do alobalu a vložíme do trouby.
3. Kostičky cibule podusíme ve zbylém oleji do sklovita, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce necháme projít varem. Přidáme Philadelphii a za stálého míchání a při mírné teplotě necháme rozpustit. Celý pepř nahrubo rozdrtíme, přidáme do omáčky a osolíme.
4. Vepřové medailónky servírujeme s omáčkou a s nudlemi.