Recepty
Cheesecake (1)
Sezónní tipy (1)
Deserty (10)
Bezmasé pokrmy (3)
Saláty (0)
Pokrmy s masem (10)
Bramborovo - lososový nákyp

Bramborovo - lososový nákyp


Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 40 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

1 kg brambor
200 ml odtučněného mléka
100 g Philadelphie
100 g uzeného lososa
3 cibule ( na kroužky)
4 plátky goudy
8 rajčat ( na osminky)
4 polévkové lžíce balzamikového octa

PŘÍPRAVA

1. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 175°C. 2. Brambory rozmačkáme a s mlékem zpracujeme na pyré. Osolíme, opepříme a dáme do formy na nákyp.
3. Philadelphii lehce vpracujeme vidličkou do pyré a obložíme lososem a polovinou cibule, navrch dáme goudu.
4. Pečeme asi 20 minut a podáváme teplé se salátem z rajčat, zbylé cibule a octa.

Výživová hodnota jedné porce: cca 1920 kJ/ 450 kcal, Bílkoviny 27 g, Tuky 15 g, Sacharidy 50 g