Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 40 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
1 kg brambor
200 ml odtučněného mléka
100 g Philadelphie
100 g uzeného lososa
3 cibule ( na kroužky)
4 plátky goudy
8 rajčat ( na osminky)
4 polévkové lžíce balzamikového octa
PŘÍPRAVA
1. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 175°C.
2. Brambory rozmačkáme a s mlékem zpracujeme na pyré. Osolíme, opepříme a dáme do formy na nákyp.
3. Philadelphii lehce vpracujeme vidličkou do pyré a obložíme lososem a polovinou cibule, navrch dáme goudu.
4. Pečeme asi 20 minut a podáváme teplé se salátem z rajčat, zbylé cibule a octa.
Výživová hodnota jedné porce: cca 1920 kJ/ 450 kcal, Bílkoviny 27 g, Tuky 15 g, Sacharidy 50 g