Recepty
Cheesecake (1)
Sezónní tipy (1)
Deserty (10)
Bezmasé pokrmy (3)
Saláty (0)
Pokrmy s masem (10)
Rajčatová polévka s česnekovými lupínky

Rajčatová polévka s česnekovými lupínky


Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 20 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

1 cibule (jemně posekaná)
2 čajové lžičky olivového oleje
1 konzerva loupaných rajčat (se šťávou cca 800 g)
175 g Philadelphia Balance s bylinkami (Philadelphia Kräuter Balance)
2 polévkové lžíce rajčatového kečupu KRAFT
4 stroužky česneku (nakrájené na plátky)
1 bageta

PŘÍPRAVA

1. Cibuli podusíme v čajové lžičce horkého olivového oleje do sklovita. Přidáme rajčata se šťávou a 500 ml vody, přivedeme do varu a 10 minut necháme vařit.
2. Přidáme Philadelphii a při mírné teplotě necháme za stálého míchání rozpustit – již nevaříme.
3. Vmícháme kečup. Rajčatovou polévku rozmixujeme tyčovým mixérem na kaši, osolíme a opeříme.
4. Zbylý olej ohřejeme na pánvi; stroužky česneku krátce orestujeme. Rajčatovou polévku ozdobíme česnekovými lupínky a podáváme s bagetou.



Krémová dýňová polévka

Krémová dýňová polévka


Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 30 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

1 cibule
1 čajová lžička másla
1,2 kg dýně (nakrájené na kousky)
1,2 l zeleninového vývaru
200 g Philadelphia Balance
4 čajové lžičky dýňových jader
1 malá bageta
PŘÍPRAVA

1. Cibuli posekáme najemno a podusíme ve velkém hrnci na másle. Přidáme kostičky dýně a zeleninový vývar a povaříme cca 20 min., dokud dýně nezměkne.
2. Polévku promixujeme tyčovým mixérem a za stálého míchání a při mírné teplotě bez varu v ní necháme rozpustit Philadelphii; osolíme a opepříme.
3. Polévku posypeme dýňovými jádry a podáváme s bagetou.

Výživové hodnoty jedné porce: cca 1380 kJ / 330 kcal, E 13 g, F 11 g, KH 43 g



Tagliatele s hříbkovou omáčkou

Tagliatele s hříbkovou omáčkou


Počet porcí: 4
Náročnost: rychlé a jednoduché
Doba přípravy: 15 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

400 g tagliatele
40 g sušených rajčat (bez oleje)
50 g rukoly
1 cibule (posekaná na jemné kostičky)
1 čajová lžička oleje
200 ml mléka
350 g Philadelphia Balance houbová směs s hříbky (Philadelphia Pilzmischung mit Steinpilz Balance)

PŘÍPRAVA

1. Tagliatele uvaříme podle návodu. Sušená rajčata spaříme vařící vodou, poté nakrájíme na proužky. Rukolu očistíme a pokrájíme.
2. Cibuli opečeme v horkém oleji a následně zalijeme mlékem. Při mírné teplotě a za stálého míchání necháme v mléce rozpustit Philadelphii.
3. Talíř obložíme rukolou a sušenými rajčaty, na ně dáme tagliatele a podáváme s hříbkovou omáčkou Philadelphia.

Výživové hodnoty jedné porce: cca 2337 kJ / 558 kcal, E 23 g, F 16 g, KH 81 g