Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 15 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
1,2 kg brambor
0,5 pórku (nakrájeného na kolečka)
1 polévková lžíce oleje
1 polévková lžíce mouky
300 ml zeleninového vývaru
175 g Philadelphia Doppelrahmstufe
160 g syrové šunky (nakrájené na plátky)
PŘÍPRAVA
1. Brambory uvaříme v lehce osolené vodě a poté oloupeme. Pórek krátce osmahneme na pánvičce v horkém oleji. Následně jej poprášíme moukou a zalijeme vývarem, krátce necháme projít varem.
2. Zmírníme teplotu, přidáme Philadelphii a za stálého míchání ji necháme pomalu rozpustit.
3. Uvařené brambory nakrájíme na plátky a střídavě s šunkou naskládáme do formy na nákyp. Navrch přidáme pórek s Philadelphií a bramborovo-pórkový nákyp necháme cca 15 min. péct v troubě.
Výživové hodnoty jedné porce: cca 1784 kJ / 426 kcal, E 19 g, F 16 g, KH 51 g
Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 30 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
4 malé krůtí řízky (à cca 150 g)
4 plátky šunky Serrano
100 g Philadelphia Doppelrahmstufe
1 polévková lžíce oleje
1 cuketa (nakrájená na kostičky)
1 žlutá paprika
1 konzerva rajčat (cca 400 g)
300 g tagliatele
PŘÍPRAVA
1. Krůtí řízky osolíme, opepříme a obložíme plátky šunky Serrano; pomažeme Philadelphií, srolujeme a zpevníme párátky.
2. Krůtí rolky opečeme na teflonové pánvi. Přidáme cuketu, papriku a rajčata, rajčata lehce rozmačkáme a při mírné teplotě necháme cca 20 min. povařit.
3. Mezitím podle návodu uvaříme tagliatele. Tagliatele přichystáme na talíř, přidáme krůtí rolky a zeleninu v rajčatové omáčce a podáváme.
Výživové hodnoty jedné porce: cca 2400 kJ / 573 kcal, E 52 g, F 14 g, KH 56 g
Počet porcí: 6
Náročnost: náročné
Doba přípravy: 10 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
600 g mletého hovězího masa
1 cibule (nasekaná na jemné kostičky)
1 vejce
5 polévkových lžic strouhanky
1 polévková lžíce hořčice
100 g Philadelphia Balance s bylinkami (Philadelphia Kräuter Balance)
PŘÍPRAVA
1. Mleté maso smícháme s kostičkami cibule, vejcem, strouhankou a hořčicí, hodně osolíme a opepříme.
2. Ze směsi uhněteme šest frikadel. Uprostřed frikadel uděláme důlky a naplníme 1 lžičkou Philadelphie. Opatrně uzavřeme směsí z mletého masa.
3. Frikadely cca 15 minut grilujeme na horkém grilu a otáčíme. Podáváme s bagetou nebo čerstvým salátem.
Výživové hodnoty jedné porce: cca 2048 kJ / 489 kcal, E 30 g, F 18 g, KH 51 g
TIPY A DOPORUČENÍ
Frikadely můžeme též opékat na pánvi v horkém oleji. Před pečením je obalíme ve strouhance.
Frikadely můžeme naplnit i Philadelphia Balance s jarní cibulkou a černým pepřem (Philadelphia Frühlingszwiebel & schwarzer Pfeffer Balance) – chutnají výborně!
Počet porcí: 4
Náročnost: náročné
Doba přípravy: 45 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
250 g rýže sushi
4 plátky uzeného lososa
4 plátky nori (sušené mořské řasy)
175 g Philadelphia Doppelrahmstufe
1 plná hrst čerstvé zeleniny nakrájené na nudličky (např. ½ papriky a ¼ okurky)
PŘÍPRAVA
1. Rýži sushi uvaříme podle návodu, poté necháme důkladně vychladnout. Mezitím nakrájíme lososa na nudličky.
2. Plátky nori položíme na bambusovou podložku a naneseme cca ½ cm vysokou vrstvu rýže, horní okraj plátku necháme volný.
3. Na dolním konci plátku nori naneseme na rýži pruh Philadelphia, následně hustě obložíme proužky zeleniny nebo lososa.
4. Plátky nori ze směru obložené strany srolujeme pomocí bambusové podložky tak, aby byl obsah pevně uzavřen. Nakrájíme na 6-8 rolek sushi a podáváme dle chuti se sójovou omáčkou a wasabi (japonský křen).
Výživové hodnoty jedné porce: cca 1751 kJ / 418 kcal, E 15 g, F 15 g, KH 54 g
TIPY A DOPORUČENÍ
Nemáme-li po ruce bambusovou podložku, můžeme na zarolování použít i utěrku.
Místo rýže sushi můžeme použít i obyčejnou rýži (tedy kulatozrnnou rýži), kterou podusíme v lehce osolené vodě.
Počet porcí: 6
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 10 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
180 g uzeného lososa
175 g Philadelphia Doppelrahmstufe
6 plátků toastového chleba nebo tmavého chleba
PŘÍPRAVA
1. Uzeného lososa pomažeme Philadelphií.
2. Z kratší strany lososové plátky srolujeme, zabalíme do průhledné fólie a na 15-20 minut uložíme do mrazáku.
3. Mezitím rozkrájíme každý plátek chleba na 4 malé trojúhelníky.
4. Zmrazené lososové rolky vyndáme z fólie a ostrým nožem nakrájíme na cca 1 cm silné plátky. Jednotlivé rolky položíme na trojúhelníky z chleba a dle chuti ozdobíme koprem a plátkem citrónu.
Výživové hodnoty jedné porce (4 rolky): cca 1026 kJ / 245 kcal, E 12 g, F 10 g, KH 25 g
Počet porcí: 12
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 10 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
1 malá cuketa
1 těsto na pizzu (chlazený hotový výrobek)
100 g Philadelphia Kräuter so leicht
80 g syrové šunky (nakrájené na tenké plátky)
1 malá cibule (nakrájená na kolečka)
PŘÍPRAVA
1. Troubu předehřejeme na 180 ˚C (oběhový vzduch). Cuketu nakrájíme škrabkou na zeleninu na široké proužky.
2. Těsto na pizzu vyválíme (cca 30 x 40 cm), pomažeme Philadelphií, obložíme šunkou, proužky cukety a kolečky cibule, poté srolujeme.
3. Z těsta odkrojíme 12 šneků na šíři palce. Položíme na plech vyložený papírem na pečení a necháme cca 25 minut péct.
TIPY A DOPORUČENÍ
Případné zbylé šneky můžeme nechat zmrazit a později v troubě znovu rozpéct do křupava.
Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 30 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
300 g širokých nudlí
1 polévková lžíce oleje
8 vepřových medailónků (à cca 50 g)
1 cibule (nakrájená na kostičky)
250 ml zeleninového vývaru
175 g Philadelphia Doppelrahmstufe
1 čajová lžička celého pepře (např. růžového, zeleného nebo černého)
PŘÍPRAVA
1. Troubu předehřejeme na 70 ˚C (oběhový vzduch), široké nudle uvaříme podle návodu, poté udržujeme teplé.
2. Na pánvi rozpálíme olej a opečeme v něm vepřové medailónky, dokud uprostřed nejsou ještě trochu růžové. Medailónky vyjmeme z pánve, zabalíme do alobalu a vložíme do trouby.
3. Kostičky cibule podusíme ve zbylém oleji do sklovita, zalijeme zeleninovým vývarem a krátce necháme projít varem. Přidáme Philadelphii a za stálého míchání a při mírné teplotě necháme rozpustit. Celý pepř nahrubo rozdrtíme, přidáme do omáčky a osolíme.
4. Vepřové medailónky servírujeme s omáčkou a s nudlemi.
Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 30 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
200 g rýže
400 g kuřecích prsíček (nakrájených na nudličky)
1 polévková lžíce oleje
1 paprikový lusk (nakrájený na kosočtverce)
1 mrkev (nakrájená na nudličky)
100 g cukrového hrášku
1 cibule (nakrájená na kolečka)
100 g sójových klíčků
250 ml zeleninového vývaru
175 g Philadelphia Balance
1 čajová lžička kari
kayenský pepř
PŘÍPRAVA
1. Rýži uvaříme podle návodu. Kuřecí prsa osmahneme v pánvi na horkém oleji. Přidáme zeleninu kromě sójových klíčků a krátce podusíme.
2. Zalijeme zeleninovým vývarem a přivedeme do varu. Přidáme Philadelphii a za stálého míchání a mírné teploty bez varu ji necháme rozpustit v omáčce.
3. Opatrně vmícháme sójové klíčky, osolíme, ochutíme karim a kayenským pepřem a podáváme s rýží.
Výživové hodnoty jedné porce: cca 1855 kJ / 443 kcal, E 35 g, F 11 g, KH 50 g
Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 15 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
½ sklenice grilovaných paprik (okapaných cca 200 g)
2 rajčata
4 velké tortily
100 g Philadelphie
50 g suchého salámu (najemno nakrájený)
4 špejle
Čerstvé chili papričky nebo chili koření (dle chuti)
PŘÍPRAVA
1. Papriky dobře osušíme, rajčata nakrájíme a odstraníme jadérka.
2. Tortily potřeme Philadelphií a obložíme paprikami, rajčaty a salámem, dochutíme chili kořením (dle chuti).
3. Tortily složíme do kapsiček, upevníme špejlemi a z obou stran asi 10 minut grilujeme.
Výživové hodnoty jedné porce: cca 838 kJ/ 200 kcal, Bílkoviny 8 g, Tuky 7 g, Sacharidy 25 g.
Počet porcí: 4
Náročnost: normální náročnost
Doba přípravy: 40 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.
PŘÍSADY
1 kg brambor
200 ml odtučněného mléka
100 g Philadelphie
100 g uzeného lososa
3 cibule ( na kroužky)
4 plátky goudy
8 rajčat ( na osminky)
4 polévkové lžíce balzamikového octa
PŘÍPRAVA
1. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 175°C.
2. Brambory rozmačkáme a s mlékem zpracujeme na pyré. Osolíme, opepříme a dáme do formy na nákyp.
3. Philadelphii lehce vpracujeme vidličkou do pyré a obložíme lososem a polovinou cibule, navrch dáme goudu.
4. Pečeme asi 20 minut a podáváme teplé se salátem z rajčat, zbylé cibule a octa.
Výživová hodnota jedné porce: cca 1920 kJ/ 450 kcal, Bílkoviny 27 g, Tuky 15 g, Sacharidy 50 g