Recepty
Cheesecake (1)
Sezónní tipy (1)
Deserty (10)
Bezmasé pokrmy (3)
Saláty (0)
Pokrmy s masem (10)
Rajčatová polévka s česnekovými lupínky

Rajčatová polévka s česnekovými lupínky


Počet porcí: 4
Náročnost: jednoduché
Doba přípravy: 20 minut
Tento recept obdržel 0 hodnocení a byl 0x doporučen.



PŘÍSADY

1 cibule (jemně posekaná)
2 čajové lžičky olivového oleje
1 konzerva loupaných rajčat (se šťávou cca 800 g)
175 g Philadelphia Balance s bylinkami (Philadelphia Kräuter Balance)
2 polévkové lžíce rajčatového kečupu KRAFT
4 stroužky česneku (nakrájené na plátky)
1 bageta

PŘÍPRAVA

1. Cibuli podusíme v čajové lžičce horkého olivového oleje do sklovita. Přidáme rajčata se šťávou a 500 ml vody, přivedeme do varu a 10 minut necháme vařit.
2. Přidáme Philadelphii a při mírné teplotě necháme za stálého míchání rozpustit – již nevaříme.
3. Vmícháme kečup. Rajčatovou polévku rozmixujeme tyčovým mixérem na kaši, osolíme a opeříme.
4. Zbylý olej ohřejeme na pánvi; stroužky česneku krátce orestujeme. Rajčatovou polévku ozdobíme česnekovými lupínky a podáváme s bagetou.