![]() |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Počet porcí: 4
Čas na přípravu: 20 min.
Čas na pečení: 20 min.
1 kg brambor
200 ml odtučněného mléka 100 g Philadelphie 100 g uzeného lososa 3 cibule ( na kroužky) 4 plátky goudy 8 rajčat ( na osminky) 4 polévkové lžíce balzamikového octa1. Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 175°C.
2. Brambory rozmačkáme a s mlékem zpracujeme na pyré. Osolíme, opepříme a dáme do formy na nákyp. 3. Philadelphii lehce vpracujeme vidličkou do pyré a obložíme lososem a polovinou cibule, navrch dáme goudu. 4. Pečeme asi 20 minut a podáváme teplé se salátem z rajčat, zbylé cibule a octa.Výživová hodnota jedné porce: cca 1920 kJ/ 450 kcal, Bílkoviny 27 g, Tuky 15 g, Sacharidy 50 g